WELKOM OP DE PAGINA VAN WANDELCLUB IBIS PUURS
WELKOM HET BESTUUR LID WORDEN JAARKALENDER IBIS INFO CONTACTWELKOM OP DE PAGINA VAN WANDELCLUB IBIS PUURS

Op de eerste plaats heel veel wandelplezier. Waar je kan wandelen vind je makkelijk terug in het boek Walking in Belgium, de Bijbel van iedere wandelaar, of in ons 6-wekelijks infoblad. Walking in Belgium wordt je door onze club ver beneden zijn gangbare aanschafprijs aangeboden. IBIS Info ontvang je vanzelfsprekend volledig gratis.

Lees verder

Met onze IBIS Info houden we je bovendien op de hoogte van het reilen en zeilen binnen onze club en van alle activiteiten die we je het ganse jaar door graag zullen aanbieden. Onze clubactiviteiten omvatten o.a. eigen clubtochten, in de buurt of wat verder weg, een jaarlijks ledenfeest en een nieuwjaarsreceptie, een barbeque, een verrassingsreis, een aantal busreizen en een wandelvakantie buiten onze landsgrenzen.

Op het ledenfeest en de barbeque laten wij ons culinair gaan. Op de nieuwjaarsreceptie werpt onze voorzitter een terugblik op het voorbije en een vooruitblik op het komende jaar. De verrassingsreis blijft uiteraard steeds een verrassing en onze wandelvakantie kondigen wij tijdig aan.
Onze busreizen gaan naar wandelorganisaties waar ook te lande. Uiteraard kan je er zoals op iedere andere tocht ter plaatse individueel wandelen.

Op je eigen tempo en op de door jou gekozen afstand. Meer over deze busreizen - zoals plaats en uur van vertrek - vind je steeds terug in onze IBIS Info. Vertrekken doen we doorgaans om 8 uur. Terugkeren doorgaans om 16u30. In de prijs van 7 euro zit zowel de kostprijs van de bus als het inschrijvingsgeld van de wandeling.

IBIS biedt haar leden ook clubkleding aan en dit tegen zeer democratische prijzen. Polo's, t-shirts, fleecen, ... en zoveel meer. We hebben ze voor jou in voorraad. Ook graag een woordje over onze "puntenkaart". Met deze kaart willen we jou op de allereerste plaats aanzetten zoveel mogelijk te wandelen. Maar op bepaalde organisaties zijn wij als club graag met zoveel mogelijk leden aanwezig. Onze puntenkaart kan op dat ogenblik een bijkomende stimulans zijn om onze talrijke aanwezigheid echt in de verf te zetten.

Lees verder

Je vele deelnames kan je op het einde van ieder jaar trouwens aardig verzilveren: iedere stempel op jouw kaart verhoogt haar uiteindelijke waarde. Zodoende bezorgt een goedgevulde puntenkaart je een niet te versmaden korting bij een aankoop van onze clubkledij of bij deelname aan onze nieuwjaarsreceptie. Sinds kort trouwens ook voor evenementen als BBQ, kaas-en wijnavond en het ledenfeest. We bieden recent ook een Plus-wandelingenkaart aan. Deze geven recht op een gratis inschrijving en een drankje.
Het fort van Liezele is onze uitvalsbasis. Hier vind je ons clublokaal terug dat bijna elke zondag opengehouden wordt om de dorstigen te laven en om wat bij te praten. Alle door Ibis georganiseerde busreizen vertrekken ook van hieruit. Op sommige zondagen kan je ook komen kaarten.

En tenslotte nog enkele praktische voordelen: een gratis abonnement op het tijdschrift "Gezond op stap", een gratis wandelboekje waarin je je prestaties en bevindingen netjes kan bijhouden. Bij iedere wandeling een korting op de inschrijving EN een verzekering (vanaf je vertrek naar de wandeling tot bij je thuiskomst na de wandeling). En dit alles voor een meer dan bescheiden jaarlijks lidgeld!

Twijfel je nog of heb je toch nog bijkomende vragen, aarzel dan vooral niet ze te stellen !

Het IBIS bestuur

Heel belangrijk om weten!

Hoe zit het nu precies met "die verzekering"?


Als lid van een wandelclub, in jouw geval van Ibis, geniet je bij het beoefenen van de wandelsport van een uitgebreide verzekering (dekking burgerlijke aansprakelijkheid, lichamelijke ongevallen en rechtsbijstand). -----> Lees verder rechts

Wanneer er iets voorvalt moet je de organiserende club onmiddellijk vragen om een ongevalsaangifte op te maken en moet je nadien spoedig een geneeskundig attest aan Aktivia bezorgen. Deze verzekering geldt vanaf uw vertrek thuis naar de wandeling tot bij je thuiskomst na de wandeling. Het is dus uiterst belangrijk om je afgestempelde controlekaart na de wandeling niet weg te werpen, maar bij je te houden tot je goed en wel weer thuis bent aangekomen.

PRIJZEN LIDGELD 2017

Vergeet niet je Lidgeld 2017 te betalen tegen ten laatste 15 november 2016 via een overschrijving:

IBAN : BE 74 7885 1805 4407 BIC : GKCCBEBB met vermelding van (namen en voornamen) + Lidgeld 2017.

Dit lidgeld bedraagt :

15 euro voor volwassenen / 7 euro voor min 12jarigen/ 20 euro voor buitenlanders.

Bedrag over te schrijven op rekeningnummer

BE 74 7885 1805 4407 op naam van IBIS PUURS

met vermelding "lidgeld, naam en familienaam van het desbetreffende lid."

Klik op de knop hieronder om het inschrijvingsformulier te openen :