Welkom Het Bestuur Lid Worden Jaarkalender Ibis Info Contact

Site wandelclub WSV Ibis Puurs jaarkalender Klein-Brabant

PLUSWANDELINGEN 1ste semester 2021 NOG TE BEPALEN WEGENS CORONA :
Onze traditionele PLUS-wandelingenkaart (die recht geeft op een gratis inschrijving en basisconsumptie) wordt provisorischeven op “on hold” gezet. Van zodra de coronamaatregelen in die mate versoepeld worden en georganiseerde wandelingen (met inschrijvingen&catering) opnieuw toegelaten worden, zal het Bestuur dehiervoor in aanmerking komende wandelingen selecteren. De nieuwe PLUS-wandelingenkaartwordt u dan bezorgd via de post.

➢ Datum: naam van organisatie

In ons clubblad Ibis Info vind je 5 stroken waarvan je telkens een strook
moet afknippen en op desbetreffende wandeling bij de inschrijving moet
afgeven op vertoon van je lidkaart. Je inschrijving is dan gratis en
bovendien heb je hiervoor een gratis basisconsumptie.

KLIK OP ONDERSTAANDE KNOP VOOR
ALLE INFO OVER DEZE WANDELTOCHTEN

wandelsportvlaanderen wandelclub
BUSREIZEN JAAR 2021 NOG TE BEPALEN WEGENS CORONA
De busreizen, deze zullen opnieuw geprogrammeerd worden van zodra dit mogelijk is.

DATUM :
naam van de organisatie

OPGELET !!! • Vanaf 2020 bedraagt de inschrijving voor een busreis 8 euro i.p.v. 7 euro.
• We stappen af van de regeling dat men op jaarbasis is ingeschreven. Wie deelneemt aan een busreis moet dit telkens, voor elke busreis, nu signaleren aan de nieuwe verantwoordelijke Hendrik Van Reck (i.p.v. Arnold Plettinckx)
via telefoon of e-mail : 0475 31 17 62 hendrik_11@hotmail.com
• Dus elke keer verwittigen is de boodschap en ook VOORAF BETALEN (uiterste datum van reservering & betaling -> telkens de woensdag van de voorafgaande week).
• Betalen gebeurt via een overschrijving :
IBAN : BE 74 7885 1805 4407 BIC : GKCCBEBB
met vermelding van het aantal (namen en voornamen) + Bus gevolgd door locatie.
• Neem aub steeds een extra paar ‘propere’ schoenen mee voor nà de wandeling, zodat we de bus altijd netjes kunnen achterlaten.